Ook elektrisch deelrijden in jouw buurt?

Er zijn vele redenen waarom je zou gaan elektrisch deelrijden in kleine kring. Speciaal voor mensen in de binnenstad peilen we nu de animo. Vaak heb je geen auto, maar zou het soms toch handig zijn. Misschien kun je geen (betaalbare) parkeerplek vinden. Of rij je te weinig en vind je dat zonde.

Welke reden jij ook hebt om te deelrijden met jouw buurtgenoten, het begint allemaal met het peilen van de animo in jouw buurt. 

Deze zomer peilen we samen met OnzeAuto of er belangstelling is voor autodelen in kleine kring in jouw buurt in hartje Amsterdam. We denken dat deelrijden met de buurt veel oplevert, voor zowel de mensen als de stad.

Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Vul de interessepeiling in, trommel je buurt op en ga deelrijden! In 5 minuutjes ben je klaar.

Ook de Gemeente Amsterdam, waar wij mee samenwerken, is  geïnteresseerd in de uitkomsten. Wij delen die alleen anoniem met hen.

Na het invullen van de peiling vragen we om je gegevens. OnzeAuto gebruikt die om je op de hoogte te houden van nieuwe auto-deelgroepen in jouw buurt. Je kunt je hiervoor ook weer eenvoudig afmelden. 

Bekijk ook onze privacyverklaring